Agora S.A. - Polska spółka medialna
ZAMKNIęCIE

27 września 2022 / 12:11

Cheese Pliz! – Pasibus zaprasza na serową ucztę

Cheese Pliz! – Pasibus zaprasza na serową ucztę

Nic tak nie rozgrzewa w jesienną słotę jak gorący... ser! Dla prawdziwych serowych smakoszy sieć kultowych burgerowni Pasibus przygotowała wyjątkową limitowaną ofertę, w ramach której do spróbowania są burger i frytki polane płynnym serem. Od wtorku, 27 września br. oferta Cheese Pliz! czeka na gości odwiedzających lokale sieci w 14 miastach w Polsce.

W specjalnym serowym menu Pasibusa znalazł się Burger Cheese Lava – z kotletem, duszoną cebulą, boczkiem, serem Cheddar, sosem BBQ – polany dodatkowo płynnym serem. Kanapkę można zamówić w zestawie, a wraz z nim podawana jest para rękawiczek, która ułatwi konsumpcję. Na żądnych serowych wrażeń czeka także Cheese Fryta, czyli frytki polane płynnym serem w dwóch wersjach – standardowej (z boczkiem i szczypiorkiem) oraz na ostro (z boczkiem i jalapeno).

Menu Cheese Pliz! Będzie dostępne do 7 listopada br.

Serowych specjałów można spróbować wyłącznie na miejscu w restauracjach Pasibus: we Wrocławiu, Łodzi, Katowicach, Poznaniu, Warszawie, Opolu, Olsztynie, Częstochowie, Lublinie, Bydgoszczy, Gdyni, Szczecinie, Kaliszu i w najnowszym lokalu sieci – w Zielonej Górze.

Pasibus to kultowa marka burgerowni, która narodziła się we Wrocławiu w 2013 r. Pierwszy food truck Pasibusa stanął właśnie w stolicy Dolnego Śląska i szybko stał się wyjątkowym miejscem na kulinarnej mapie miasta. Obecnie restauracje Pasibusa znajdują się już w kilkunastu miastach w Polsce, m.in. we Wrocławiu, w Warszawie, Łodzi, Gdańsku, Katowicach, Olsztynie i Poznaniu. Marka prowadzi 28 lokali w Polsce, w tym 12 restauracji stworzonych we współpracy ze spółką Helios.

Powrót